Skip to main content

Jaa artikkeli


010 3229 300

Soita asiakaspalveluumme

Avaa huoltolaskuri


Suzuki-huolto

Haminan Autokorjaamo Oy

Huollattamalla autosi valtuutetussa Suzuki-huollossa tiedät, että autosi huoltaa Suzukin kouluttama autosi hyvin tunteva mekaanikko. Merkkikoulutetut mekaanikot käyttävät alkuperäisiä Suzuki-varaosia ajoneuvosi huoltoon ja korjauksiin. Alkuperäisillä Suzuki-varaosilla on 12 kuukauden takuu.

Säännölliset huollot takaavat Suzuki-autosi turvallisuuden ja ajomukavuuden. Olipa autosi minkä ikäinen tahansa, kannattaa se huollattaa ja korjauttaa valtuutetussa Suzuki-huoltoliikkeessä. Autosi tarvitsee erityisosaamista ja valtuutetussa Suzuki-huoltoliikkeessä käytämme uusinta teknologiaa ja pystymme vastaamaan sekä sinun, että autosi tarpeisiin tilanteesta riippumatta. Meillä on kaikki tarvittavat työkalut huoltoon ja korjauksiin rikkoutumis- tai kolaritilanteiden varalta.

Näistä syistä valitset Suzuki-merkkihuollon!

  • Merkkihuollon käyttäminen ei ole kallista. Tarkista kilpailukykyinen hinta huollostasi!
  • Varmistat autosi takuun ja jälleenmyyntiarvon säilymisen
  • Työlle ja varaosille 12 kuukauden takuu
  • Suzukin merkkikoulutetut mekaanikot tuntevat autosi parhaiten. Luota palvelun laatuun!
  • Uusin tieto tehtaan tuoreimmista ohjeista ja päivityksistä
  • Uusimmat Suzukin testilaitteistot sekä merkki- ja mallikohtaiset työkalut
  • Alkuperäiset Suzuki-varaosat tai Suzukin hyväksymät varaosat, jotka täyttävät laatuvaatimuksemme. Tiedä mitä autoosi asennetaan!

Suzuki tekee jatkuvaa laaduntarkkailua käytössä oleviin autoihin. Kun tuot autosi merkkihuoltoon, tarkistamme aina samalla, onko autoosi avoimia tehdaskampanjoita. Tarvittavia tehdaskampanjoihin liittyviä korjaustoimenpiteitä voi tehdä vain valtuutettu merkkihuolto ja ne ovat asiakkalle maksuttomia.

Tervetuloa valtuutettuun Suzuki-merkkihuoltoon. Meillä on paras asiantuntemus autostasi!