Skip to main content

Jaa artikkeli


010 3229 300

Soita asiakaspalveluumme

Avaa huoltolaskuri


Määräaikaishuolto

Määräaikaishuolto

Haminan Autokorjaamo Oy

Autohuoltomme huoltaa kaikki automerkit valmistajien ohjeiden mukaisesti. Kun huollatat autosi meillä, takuu pysyy voimassa. Huollon tai korjauksen yhteydessä voit kysyä sijaisautoa käyttöösi.

Määräaikaishuolto on auton huolto, joka tehdään tietyn ajetun kilometrimäärän tai auton käyttöajan perusteella. Voit tarkistaa oman autosi määräaikaishuollon ajankohdat/kilometrimäärät huoltovihosta tai soittaa meille. Useissa autossa on myös huoltoilmaisin, joka ilmoittaa kun on määräaikaishuollon aika.

Teemme aina autonvalmistajan määrittelemät tarkastukset ja muut huoltotoimenpiteet. Käytämme alkuperäisiä tai laadultaan alkuperäisiä vastaavia varaosia, jota täyttävät aina kaikki laatustandardit. Huollon jälkeen täytämme myös sähköiset huoltokirjat valmistajan palveluihin.

Ajoneuvon nouto huoltoon

Tarvittaessa voimme noutaa autosi huoltoon ja palauttaa sen samaan paikkaan sovitun mukaisesti! Autohuolto voidaan suorittaa kätevästi noutopalveluna, jolloin sinun ei tarvitse odottaa huoltamolla. Sama palvelu on käytössäsi myös auton katsastuksissa.

Rahoitus auton huoltoihin ja korjauksiin

Meillä voit maksaa myös rahoituksella – osissa tai vasta myöhempänä ajankohtana. Tutustu rahoituspalveluihimme

Olemme Suzukin valtuutettu huoltopiste.