Skip to main content

Jaa artikkeli


010 3229 300

Soita asiakaspalveluumme

Avaa huoltolaskuri


Webastot ja lohkolämmittimet

Webastot ja lohkolämmittimet

Haminan Autokorjaamo Oy

Onko olemassa mitään miellyttävämpää kuin astua sisään lämpimään autoon kylmänä ja sateisena tai lumisena päivänä ja lähteä ajamaan niin, että ajonäkyvyys on heti hyvä? Tai helteisenä kesäpäivänä astua tuuletettuun autoon pakahtavan kuumuuden sijaan? Hanki itsellesi arjen luksusta ja nauti 21 asteen tunteesta autossasi – kaikkina vuodenaikoina!

Turvallisuus hyvän näkyvyyden kautta

Ajonäkyvyys on selkeä heti matkan alusta alkaen, kun käytössäsi on Webasto-pysäköintilämmitin – ilman, että jäätä on ensin täytynyt raaputtaa pois lasipinnoista. Kosteuden tiivistymistä ja ikkunoiden sisäpintojen uudelleenjäätymistä ei enää pääse tapahtumaan.

Lämpöä heti käynnistyksestä lähtien

Ajoneuvon sisälämpötila on miellyttävä heti matkan alusta asti. Kohmeiset sormet, hytinä ja kylmät jalat ovat mennyttä aikaa. Nyt sinun ei enää tarvitse huolehtia jään raaputtamisesta tai huonosta näkyvyydestä, jotka haittaavat ajokokemustasi.

Ei enää jään raaputtamista – hyppää vain sisään autoon

Lämmin auto jo parkkipaikalta lähtiessä on monille pientä arjen luksusta ja auton ikkunoiden raaputtamiselta säästyvät, ylimääräiset kymmenen minuuttia ovat varmasti tervetullut ajatus jokaiselle työmatkalaiselle. Esilämmitys säästää arvokkaita minuutteja arkena, mutta tuo mukavuutta myös vapaa-aikaan; lämpimään autoon on ihana hypätä esimerkiksi laskettelupäivän päätteeksi.

Säästää paljon aikaa

Säästät aikaa käyttämällä pysäköintilämmitintä. Jään raaputtaminen, kosteiden pintojen pyyhkiminen ja moottorin käynnistäminen sisätilojen lämmittämiseksi ei enää ole välttämätöntä. Viimeksi mainittu vaihtoehto on tosin kiellettyä useimmissa maissa.

Käyttäjäystävällinen

Voit itse päättää, kuinka haluat ohjata Webasto-pysäköintilämmitintäsi. Voit ohjata sitä kaukosäätimellä, matkapuhelimella tai mukavuusajastimella. Mikä tahansa on mahdollista! Ohjaus ja käyttö sujuvat kätevästi kaikilla tavoilla.

Älykäs ilmanvaihto kesällä

Pysäköintilämmitin tarjoaa muutakin kuin vain lämpöä talviaikaan. Kesällä lämmitin puhaltaa ulkoilmaa pysäköityyn autoon ja raikastaa näin sen sisätilaa. Tämä tuuletustoiminto estää liiallisen kuumuuden kertymisen ajoneuvoon sekä erittäin korkeiden sisälämpötilojen muodostumisen.

Autosi saamat edut

Lievittää moottorin ja kukkaron paineita

Hytinä, jään raaputtaminen, kuumuuden kertyminen ajoneuvoon ja polttavan kuumat sisälämpötilat – näistä seikoista ei enää tarvitse huolehtia. Webasto tarjoaa miellyttävämmän lämpötilan niin kesällä kuin talvellakin: ylellisyyden ei tarvitse olla hintavaa!

Ympäristön saamat edut

Ympäristösuojelun harjoittaminen

Mukavuus, turvallisuus ja ympäristönsuojelu: Webasto-pysäköintilämmitin tuo mukanaan monia etuja, joiden avulla olosi pysyy mukavana ajomatkan aikana niin kesällä kuin talvellakin.

Todistetusti vähemmän päästöjä

Pysäköintilämmitin suojaa moottoria, kukkaroasi ja luontoa. Esilämmitetyn moottorin ansiosta ajoneuvon polttomoottorin haitalliset päästöt vähenevät huomattavasti, jopa 50 %.

Mitä ympäristöetuja saavutetaan moottorin esilämmityksellä:

Polttoainekäyttöinen ajoneuvo:

Noin 21 % vähemmän hiilivety- ja typenoksidipäästöjä.
Noin 44 % vähemmän hiilimonoksidipäästöjä.

Dieselkäyttöinen ajoneuvo:

Noin 5 % vähemmän hiilivety- ja typenoksidipäästöjä.
Noin 30 % vähemmän hiilimonoksidipäästöjä.

Lohkolämmittimet ja Comfort-kitit

Polttoainekäyttöistä lisälämmitintä edullisempi vaihtoehto on perinteinen lohkolämmitin. Verkkovirrasta energian saava lisälämmitin säästää auton moottoria kylmäkäynnistyksessä ja lisävarusteilla sisätilanlämmitin ja akun ylläpitolataus lisää käyttömukavuutta sekä liikkumisvarmuutta kylmillä keleillä.